previous arrow
next arrow
Slider

Modellen I

Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikwensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende Luxaflex® Hor te vinden.

Bezoek je plaatselijke Luxaflex® dealer om het gehele assortiment te bekijken.

RolhorrenRolhorren

Rolhorren

Kies voor de vormgeving die bij je past. Sierlijke profielen of brede voor een meer robuuste uitstraling. Wanneer de hor niet gebruikt wordt, is het gaas onzichtbaar opgerold in een cassette. Ook geschikt voor dakramen.

Vaste HorrenVaste Horren

Vaste Horren / inzethorren

De meest eenvoudige en breedste toepassing. Vaste horren kunnen binnen of buiten worden gemonteerd en kennen een uiterst geringe inbouwdiepte. Ook geschikt voor draai-kiepramen, en kunnen zonder in de kozijnen te boren of schroeven gemonteerd worden.

InzetrolhorInzetrolhor

Inzetrolhor

Combineert de flexibiliteit van een inzethor, met de elegantie van een rolhor. De inzethor is te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Plissé Hordeur VolarePlissé Hordeur Volare

Plissé Hordeuren

De slanke, elegante oplossing tegen insecten. De robuuste Allure deur kan tegen een stootje en is breed toepasbaar, de slanke Plissé Hordeur Volare biedt een elegante en stille oplossing, ook voor bredere deuren en puien. De ideale deur voor dagelijks gebruik.

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider