previous arrow
next arrow
Slider

Duette Shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen.
Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend.

Het product - Duette® Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

Energie sparen met Duette® Shades?
Uit onafhankelijk onderzoek van Milieu Centraal is gebleken dat u effectief energie kunt besparen met Luxaflex® Duette® Shades.

In een oogopslag

  • Warmtewerend, comfort verhogend en energiebesparend
  • Prachtig evenwichtige plooi
  • Optimale verduistering mogelijk
  • Zéér geschikt voor grote ramen, serres en dakramen

 

Productvariaties

25 mm

Voor kleine en middelgrote ramen en uitermate geschikt bij smalle raamkozijnen en draaikiepramen

32 mm

Voor een robuuste uitstraling van middelgrote en grote ramen zijn Duette® Shades met een plooibreedte van 32 mm verkrijgbaar. Geschikt voor montage op het kozijn.

64 mm

Deze mooie brede plooi is uitermate geschikt voor grote ramen.

64 mm Architella®

Verhoog uw wooncomfort door de unieke cel-in-cel constructie van Architella®.

De dubbele structuur verbetert de raamisolatie en zorgt voor een mooie gelijke plooi. Het daglicht wordt optimaal gefilterd zodat het product en uw interieur zijn beschermd tegen UV straling.

Kleuren & materialen

Subtiele pastels, levendige kleuren en warme tinten

De zéér uitgebreide collectie Duette® Shades bevat subtiele pastels, warme aardkleuren en heldere levendige kleuren. Geraffineerde stof texturen, waaronder het schitterende Batiste linnen, verfijnde Angel Hair en transparante Whisper, bieden u nog meer mogelijkheden. Zo vindt u altijd een stof die uitstekend aansluit bij uw interieur.

DuoTone en FullTone

DuoTone stoffen hebben een witte achterkant wat zorgt voor een mooie uniforme look aan de buitenkant en verbeterde warmtewering. FullTone stoffen hebben voor en achter dezelfde kleur.

Unieke oplossingen

Speciale raamvormen

De isolerende en warmtewerende Duette® Shades zijn zeer geschikt voor o.a. dakramen en serres.

Verduistering

Verduisterende Duette® Shades hebben geen koordgaatjes waar licht door heen kan komen en kunnen goed in het kozijn worden aangesloten.

Vochtige ruimtes

Lichtdoorlatende Duette® Shades zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Draai-kiepramen

Met de optie zijgeleiding worden uw Duette® Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden. Zo voorkomt u lichtspleten aan de zijkant. Het ranke Duette®-systeem heeft een strak uiterlijk en is dus ideaal voor o.a. draai-kiepramen en schuif- en draaideuren

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider