previous arrow
next arrow
Slider

Horizontale Jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek.

Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering.

Ook geschikt voor dakramen.

Het product - Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 door Luxaflex® gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

In een oogopslag

  • innovaties
  • decoratieve opties
  • exclusieve afwerking en kleuren

 

 
 

Productvariaties

16 mm

Geraffineerd en discreet. Een combinatie van een optimale doorzicht met een uitstekende lichtregeling.

 

25 mm

Voor een perfecte combinatie tussen een mooie stijl en uitstekende duurzaamheid. Beschikbaar in een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en texturen en geraffineerde perforaties.

35 mm

Functioneel, betrouwbaar en tijdloos. Ideaal voor middelgrote tot grote ramen. Moeiteloze instelling en richting van het licht in uw kamer door een simpele draai aan de bedieningsstang.

 

   

50 mm

Een echte designklassieker. Een vernieuwde look met gracieus afgeronde lamelhoeken, met opties als aangepaste perforaties aan de uiteinden van de lamellen of bij de trekkoorden. Op en top retro.

 

70 mm

We hebben ons aanbod uitgebreid met jaloezieën voor ramen van diverse afmetingen.

 

MegaView - Zicht verdubbeld

Deze jaloezieën bieden u het extra zicht en de extra privacy waarnaar u wellicht op zoek was. De jaloezieën sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm jaloezieën. Maar wanneer u ze opent, hebt u een MegaView® naar buiten toe doordat het zicht naar buiten toe verdubbeld is.

 

Kleuren & materialen

Kleuren

De horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar een ongekend assortiment moderne kleuren en afwerkingen; zacht pastelkleuren, chique wittinten, schitterende metallics.

Structuren

Diverse structuren, van hamerslag en geborsteld aluminium tot subtiele tone-on-tone structuren, en geraffineerde, meer kleurige ontwerpen.

 

Personalisatieopties

 

Oplossingen voor draai- en kiepramen

Frontfix is speciaal ontworpen voor draai- en kiepramen en kan volledig worden geïntegreerd in het raamkozijn. De ingebouwde zijgeleiding zorgt ervoor dat de jaloezie op haar plaats blijft wanneer het raam openstaat.

 

Stijlvolle bovenbak

Evolution is een stijlvolle bovenrail met een zichtbaar eigentijds bedieningsmechanisme. Het geeft u interieur een romantische en klassieke uitstraling. Beschikbaar voor veel 50 mm Horizontale Jaloezieën.

 

Aluminium kap

Fusion is een aluminium kap met stijlvol design.

 

Geen lichtlekkage

Luxaflex Lightline® is speciaal ontworpen om lichtlekkage rond de verticale koorden voor het optrekken en laten zakken van de jaloezieën te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat er geen koordgaten zichtbaar zijn, waardoor het product een mooiere uitstraling en betere verduisterende eigenschappen heeft.

 

Flexibele lichtregeling

Luxaflex® Variozone™ Horizontale Jaloezieën hebben een uniek, gepatenteerde mechaniek, waarmee elk segment van de jaloezie open of dicht kan. Op die manier kiest u zelf de ideale combinatie van licht en privacy. Variozone™ Jaloezieën vormen de ultieme oplossing voor flexibele lichtinstelling en zijn ideaal voor badkamers, ramen aan de straatkant of kantoren die een goed evenwicht zoeken tussen inkijk en lichtinval.


 

Unieke oplossingen

Speciale raamvormen

Een klassieke look met optimale doorkijk maken horizontale jaloezieën tot een slimme keuze voor ramen met lastige vormen.

 

Vochtige ruimten

Voor vochtige ruimten biedt de collectie horizontale jaloezieën fantastische oplossingen inclusief een aluminium bovenrail. Bezoek uw plaatselijke showroom voor meer informatie.

 

Kamerverduistering

Soms is de afwezigheid van daglicht belangrijk voor het algemene ontwerp of de functionaliteit van een kamer. Slaapkamers die overdag worden gebruikt of gespecialiseerde mediakamers moeten volledig te verduisteren zijn.

 

Draai-kiepramen

Voor horizontale jaloezieën is optioneel een volledig geïntegreerd Frontfix-systeem verkrijgbaar – perfect voor draai-kiepramen. Voor andere schuiframen of -deuren is er ook zijgeleiding verkrijgbaar.

     
previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider