Raambekleding

Horizontale jaloezieën

Een horizontale jaloezie is leverbaar met 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm lamellen. De jaloezie kan afgewerkt worden met bijv. een aluminium koof en onderla, ladderband en tuimelstang. Een horizontale jaloezie is leverbaar in verschillende modellen, vrij hangend en ingespannen met diverse bedieningsvormen.  Een horizontale jaloezie is toepasbaar bij diverse ramen, zoals kiep/kantelramen, maar ook met een plaktechniek voor kunststofkozijnen.

Merken: Luxaflex Sunway en huismerk

Houten jaloezieën

Een houten jaloezie is leverbaar in 35 mm, 50mm en 70 mm in diverse houtstructuren en kleuren. Ladderband is mogelijk in 10 mm, 25 mm en 38 mm. Afwerking is onder andere mogelijk met een houten koof. Lichtinval en privacy kunnen goed geregeld worden met een houten jaloezie. De houten jaloezie kan ook elektrisch bediend worden. Sommige houten jaloezieën zijn geschikt voor de vochtige ruimtes.

Merken: Luxaflex Sunway en huismerk

Vouwgordijnen

Een echte sfeermaker! Er zijn verschillende modellen mogelijk. Zonder baleinen voor een landelijke sfeer. Baleinen aan de voorzijde of achterzijde voor een moderne inrichting. Uitermate geschikt voor in erkers. Verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en transparanties. Bediening is mogelijk met bijvoorbeeld smartcord, ketting maar elektrische bediening is mogelijk.

Merken: Luxaflex Sunway en huismerk

Duettes

Een Duette® Shades bestaat uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Hierdoor is dit product zeer isolerend en ook geluiddempend.  Een Duette® Shades is leverbaar in  verschillende modellen, vrijhangend en ingespannen met  diverse bedieningsvormen.  Een Duette® Shades is toepasbaar bij diverse ramen, zoals kiep/kantelramen, maar ook met een plaktechniek voor kunststofkozijnen.

Merken: Luxaflex Sunway en huismerk

Plissés

Een plissé heeft een enkele geplooide stof en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, transparanties en stoffen. Uitermate geschikt voor kiepkantelramen, maar ook voor ramen met kunststof kozijnen. Vrij hangend en ingespannen verkrijgbaar met diverse bedieningsvormen, zoals topdown met handgreep, maar ook elektrische bediening is mogelijk.

Merken: Luxaflex Sunway en huismerk

Rolgordijnen

Een rolgordijn past in ieder interieur. In diverse modellen, kleuren en stoffen verkrijgbaar. De stof kan transparant zijn, maar lichtdoorlatend of verduisterend is ook mogelijk. Een rolgordijn kan met of zonder cassette geleverd worden. De afwerking aan de onderzijde kan met diverse onderlatten en kleuren. Bediening kan met een ketting, maar electrisch is ook mogelijk.

 

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen, ook wel Eclips of Twist genoemd bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die langs elkaar bewegen. Verkrijgbaar met of zonder cassette, in diverse kleuren. Er zijn meerder keuzes mogelijk: brede of smalle banen, structuur of effen stof en diverse kleuren. Een duo rolgordijn kan elektrisch bediend worden of met ketting.

Merken: Luxaflex Sunway en huismerk

Silhouettes

Silhouettes zijn horizontale lamellen voorzien met transparante stof. Als de lamellen gekanteld worden, ontstaat privacy. In de open stand kan men door de transparante stof naar buiten kijken. Diverse stoffen en kleuren zijn mogelijk. Te bedienen met bijvoorbeeld smartcord, eindlooskoord of elektrisch.

Merk Luxaflex

Shutters

Houten shutters zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, stijlen en kleuren. Toepasbaar bij alle soorten ramen. Shutters worden geheel op maat gemaakt.

Merk Luxaflex

Nubus

Nubus is gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Verkrijgbaar in 4 verschillende structuren en diverse dessins. Het is mogelijk om uw eigen combinaties te maken. Nubus is te verkrijgen als rolgordijn en als paneelgordijn. Te bedienen met een metalen ketting maar ook elektrisch is mogelijk.

Merk Sunway

Woodweave blinds

Woodweave blinds is een houten raamdecoratie, gemaakt van geweven hout. Woodweave blinds zijn leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen, op te rollen als een vouwgordijn of als een rolgordijn. Verkrijgbaar in natuurlijke tinten. De woodweave blinds zijn met koord te bedienen, maar ook elektrisch

Merk Sunway

Paneelgordijnen

Ideaal voor grote raampartijen. Paneelgordijnen kunnen uitgevoerd worden met een aluminium of witte onderlat en kunnen geleverd worden met baleinen. De transparanties van de paneelgordijnen zijn divers: van transparant tot dicht. Er zijn diverse bedieningsvormen mogelijk

Merken Sunway en Luxaflex

Velux

Velux raamdecoratie wordt speciaal geproduceerd voor de Velux dakramen. Rolgordijnen, plissés, jaloezieen zijn onder andere mogelijk. Maar ook buitenzonwering, zoals screens zijn verkrijgbaar

Merk: Velux

Parametre

3D lichtgewicht polyester met patronen, zeer geschikt als roomdivider. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Parametre is te bedienen met bijvoorbeeld een ketting, een koord en elektrisch

Merk Sunway

Verticale lamellen

Verticale lamellen zorgen voor optimale privacy en in open toestand voor een mooie lichtinval. Verkrijgbaar in textiel, aluminium en kunststof. Diverse kleuren en transparanties mogelijk. Bediening kan zowel met koord als elektrisch

Merken: Luxaflex Sunway en huismerk

Winkelmandje