Vloeren

Marmoleum

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld. Er is een enorme diversiteit aan kleuren en dessins, die perfect te combineren zijn. Marmoleum is een vlakke vloer die wordt verlijmd op een zorgvuldig geëgaliseerde ondervloer.  Merk Forbo

PVC

Pvc vloeren zijn er in een breed assortiment stroken en tegels met hout-, steen- of visgraatdessin en voelbaar reliëf. Pvc vloeren worden rechtstreeks op de geëgaliseerde betonnen vloer gelijmd. Daarnaast bestaat er ook  een pvc klik versie. Deze vloer kan geplaatst worden over een houten ondervloer of bij een betonnen ondervloer zorgen voor extra comfort wanneer vloerverwarming ontbreekt.

Merken Forbo, Vivafloors, Quickstep 

Laminaat

In laminaatvloeren is er een ruime keuze aan moderne en klassieke dessins. Laminaat is er, net als echt hout, ook in extra lange en brede planken, visgraat en Hongaarse punt. De nieuwste laminaatvloeren zijn door de matte structuur en het voelbare reliëf, niet van echt hout te onderscheiden. Het onderhoudsgemak is een extra positief punt en er is nu zelfs een serie die 24 uur watervast is.

Merken Quickstep, Meister

Vinyl

Kamerbreed vinyl is geschikt voor verschillende ruimtes in huis. Vinyl vloeren zijn vaak look-a-likes van andere vloeren, maar makkelijker in onderhoud en gunstiger in prijs. Zo zijn er vinyl vloeren met een betonlook, houtprint, effen tinten en patronen. Een vinyl vloer is comfortabel, onderhoudsvriendelijk, sterk, stil en duurzaam.

Merken Novilon, Interfloor

Tapijt

Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd.  Een hoogpolig tapijt met een vleug geeft een heerlijk comfortabel gevoel. Een bouclé tapijt daarentegen kan juist een stoere uitstraling creëren.

Het onderhoud van tapijt is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen met schoon lauw water. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog isolerender én geluiddempender. Zo is tapijt ook ideaal voor op een trap. Zowel een dichte als een open trap kunnen we met tapijt bekleden.

Merken Desso, Parade, Interfloor, Smartstrand

Carpetten

Of het nu gaat om een klassiek of modern interieur, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Door een vloerkleed toe te passen, worden de verschillende meubelen tot een geheel met elkaar verbonden. Bovendien vormt het een mooi contrast met een harde vloer. Carpetten kunnen we van onze gehele kamerbrede tapijtcollectie op maat laten maken, in een rechthoekige vorm, maar ook rond. Ook in randafwerking is er volop keuze van blind banderen om de afwerking niet op te laten vallen, tot een vilten of leren rand met stoer stiksel.

Merken Desso, Parade, Interfloor, Smartstrand, Brink&Campman

Plinten

Plinten zorgen voor een nette afwerking van de vloer en bescherming van de onderkanten van de muren. Er is een ruime keuze uit kleur gecoördineerde plinten in allerlei houttinten. Ook hebben we de mogelijkheid voor gelakte hoge mdf plinten die in verstek gezaagd en daarna zorgvuldig afgekit zorgen voor een prachtige afwerking.

Deurmatten

Een goede deurmat, zal het vuil en vocht onder schoenen verwijderen. Dit zou anders in het huis worden meegenomen. De voordelen hiervan liggen voor de hand. De achterliggende vloeren blijven langer mooi, schoon en droog. De deurmatten zijn er in verschillende tinten en uitvoeringen. Loopt u bijvoorbeeld over de deurmat naar het toilet, dan is een zachte droogloopmat wel zo fijn.

Merken Coral, Bodiax

Winkelmandje